Meteen uw huis verkopen!

U wilt af van dubbele of zware woonlasten en heeft meer dan genoeg van verkoopstress. Gaat u scheiden of juist samenwonen? Heeft u een huis uit erfenis? Dan wilt u vast liever vandaag dan morgen uw huis verkopen. Logisch! Maar u wilt óók een realistisch bod en gaat alleen in zee met een betrouwbare partij. 123woningverkocht heeft dé oplossing voor wie snel een woning wil verkopen. Al meer dan 10 jaar is onze investeringsmaatschappij een vertrouwd adres waar het gaat om directe verkoop van woningen.

Hoe werkt 123woningverkocht?

Onze adviseur maakt vrijblijvend en kosteloos een afspraak. Binnen 2 werkdagen ontvangt u het beste bod op uw woning! Bij overeenstemming over de verkoopprijs van uw woning wordt in overleg de opleveringsdatum besproken en een voorlopig koopcontract door de notaris opgesteld. Op de opleveringsdatum volgt de daadwerkelijke overdracht bij een notaris en ontvangt u de koopsom netto in handen. Alle verkoopkosten en administratieve handelingen worden geregeld door 123woningverkocht. Voor 123woningverkocht is dat hun vak, voor u is het een zorg minder.

U betaalt geen makelaarscourtage, geen advertentiekosten, u heeft geen last meer van verkoopstress of zware dubbele maandlasten. Wij betalen de notaris en kopen zonder enig voorbehoud. Uw woning is definitief verkocht!